administratie.ro

eurourbanism.ro

agroaliment.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

Vineri, 06 Februarie 2009

CJ Maramures va privatiza Societatea de drumuri si poduri

Consiliul Judetean Maramures intentioneaza sa privatizeze Societatea de Drumuri si Poduri, singura aflata in portofoliul consiliului.
Presedintele Consiliului Judetean Maramures, Mircea Man, considera ca societatea nu aduce niciun venit si consuma inutil fondurile consiliului, deoarece multe din activitati le subcontracteaza pentru executare unor firme private.

Joi, 18 Decembrie 2008

Firma de deszapezire a renuntat la contractul de la Botosani

deszapezire.jpgUna dintre cele doua societati care au contractat lucrarile de deszapezire a drumurilor judetene din Botosani a reziliat contractul incheiat cu Consiliul Judetean.
Societatea comerciala Drumuri si Poduri Botosani, care a castigat deszapezirea in urma unei asocieri cu firma MBB Constructii Botosani, a informat conducerea CJ ca renunta la activitatea de iarna.

Joi, 20 Noiembrie 2008

Sorin Oprescu promite o deszapezire operativa a Capitalei

deszapezire.jpgPrimarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat ca, in acest an, deszapezirea in Bucuresti se va face din momentul inceperii ninsorii si se va finaliza in opt ore.
Oprescu a precizat ca, in acest an, fata de anii precedenti, utilajele de deszapezire vor interveni si in timpul viscolului, lucrand pe doua urgente.


Vineri, 14 Noiembrie 2008

ZIUA DE CLUJ: "Regii asfaltului toaca la Cluj 100 de milioane de euro"

Besciu, Vulpescu, Umbrarescu si Tender s-au asociat cu firmele de casa ale administratiei locale, iar, impreuna, au pus monopol si pe drumurile din Ardeal. Jumatatea tandemului Umbrarescu-Casuneanu, itele lui Ovidiu Tender si influenta lui Dan Besciu "penetreaza" Clujul. Chiar daca au avut recomandari proaste, afacerile acestor personaje au fost intretinute ani de zile din bani publici, fie de CNADNR, fie de administratiile locale din tara.
Pentru a sparge gheata si la Cluj, "regii asfaltului" s-au asociat cu firmele "de casa" ale Primariei Cluj-Napoca si au pus mana pe cele mai ravnite contracte de intretinere a drumurilor, ce valoreaza 98,8 milioane de euro.

Luni, 10 Noiembrie 2008

Lucrarile de ecologizare a canalului Bega continua

canal_bega.jpgLucrarile de ecologizare si decolmatare a canalului Bega nu sunt in pericol de a fi sistate, desi pe rolul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) a ajuns o contestatie din partea unei firme ce dorea sa execute lucrarile.
Seful Directiei Apelor Banat (DAB), Titu Bojin, a declarat ca decizia de continuare a lucrarilor pe Bega a fost luata de conducerea Apelor Romane, iar firma contestatoare a avut pierdere de cauza la toate instantele precedente.<<<  Pagina 2 / 2


 


EDITORIAL
Mama crizei gunoaielor
ionita sorin.jpg
"In 2006, Romania a finalizat negocierile pe capitolul Mediu cu promisiunea grandioasa ca va inchide pana in 15 iulie 2009 toate gropile de gunoi neconforme cu standardele UE."
Daca bagati de seama, 15 iulie este maine. Dupa cum banuiesc deja cei care stiu maniera romaneasca de guvernare, pana acum nu s-a facut mare lucru, totul fiind lasat pe ultimul moment. La ora asta, Romania mai are aproximativ 2.300 de depozite traditionale, primitive, din care vreo 50 a par tin marilor orase.
Un editorial de Sorin Ionita publicat in Evenimentul Zilei. » Citeste
The RedPoint
ANALIZA
Charisma & Primavera - eficacitate in administratia publica
charisma_cutie.png
Adoptarea solutiilor informatice integrate care sa permita gestionarea unitara a activitatilor unei institutii publice, de la cele financiar - contabile, bugetare si pana la resurese umane si management de proiect, reprezinta deopotriva alinierea la standardele europene si cresterea eficacitatii acestor institutii. » Citeste
lexus
COMPANIA SAPTAMANII
Novensys - specialistul care integreaza solutii inteligente pentru managementul informatiei
novensys.jpg
Novensys este unul dintre cei mai importanti integratori de solutii complete pentru managementul informatiei din Romania. Novensys ofera seriviicii de consultanta, dezvoltare, implementare si customizare solutii software precum si solutii dezvoltate inhouse.
Portofoliul Novensys reuneste solutii integrate pentru managementul resurselor unei organizatii, BPA, BI, CRM precum si solutii pentru automatizarea proceselor de business, de la sisteme hardware, consumabile si infrastructura hardware la platforme software. » Citeste
INTERVIU
"Ghiseul Unic in Administratia Publica - schimba stilul si sistemul"
niculae_mary.jpg
Afirma Mary Niculae, Director al companiei CG&GC Software Solutions, intr-un interviu acordat in exclusivitate Portalului National de Administratie Publica.

Aceasta detaliaza avantajele aduse de introducerea sistemului de Ghiseu Unic in institutiile administratiei publice, influenta asupra modernizarii stilului de lucru in aceste institutii si modul in care el contribuie la realizarea unui control riguros al resurselor. » Citeste
EVENIMENT
O noua companie feroviara ar putea lua fiinta in Romania
tren.jpg
Subsecretarul de stat in Ministerul Transporturilor, Constantin Axinia, a anuntat la Radio France International ca o noua companie feroviara ar putea lua fiinta in Romania, companie care va avea vagoane compacte - de dormit, restaurant - si care va face legatura intre orasele principale din tara.
"Vor fi introduse in circulatie trenuri compacte de vagoane de dormit. Va aparea o societate de transport feroviar , numai cu vagoane de dormit si cu vagoane restaurant, care vor face legatura intre principalele orase din tara, spre exemplu Timisoara cu Bucurestiul, Constanta cu Iasiul, Iasiul cu Clujul", a sustinut Constantin Axinia. » Citeste

Vizitatori
counter