administratie.ro

eurourbanism.ro

agroaliment.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

Luni, 21 Septembrie 2009

"Solutiile Power Net Consulting sunt constituite din pachete fiabile, performante si adaptate nevoilor fiecarui client"

Laiu_gabriela.jpgAfirma Gabriela Laiu, Executive Manager Power Net Consulting, in cadrul unui interviu acordat in exclusivitate Portalului national de Administratie Publica, www.Administratie.ro.

Aceasta mentioneaza ca printre solutiile integrate oferite de companie institutiilor din administratia publica se numara solutii hardware si software de backup, recovery si storage pentru datele din reteaua IT, sisteme de securizare a accesului la aplicatii, a traficului la Internet si sisteme de alertare si monitorizare a evenimentelor critice de pe servere.

Miercuri, 29 Iulie 2009

Charisma & Primavera - eficacitate in administratia publica

charisma_cutie.pngAdoptarea solutiilor informatice integrate care sa permita gestionarea unitara a activitatilor unei institutii publice, de la cele financiar - contabile, bugetare si pana la resurese umane si management de proiect, reprezinta deopotriva alinierea la standardele europene si cresterea eficacitatii acestor institutii.

Miercuri, 22 Iulie 2009

"Asiguram acces la solutii esentiale pentru dezvoltarea comunitatilor in deplina siguranta"

dragomir_radu.jpgSustine Radu Dragomir, Marketing Manager in cadrul companiei UTI - Security & Defense Systems Division, in interviul acordat portalului www.Administratie.ro.

Compania UTI - Security & Defense Systems Division ofera solutii integrate in domenii precum iluminat public, management al traficului, supraveghere video urbana, centre de management al situatiilor de urgenta, precum si solutii software de informatizare a autoritatilor locale.


Luni, 20 Iulie 2009

Corpul de control al prefectului Capitalei recomanda reactualizarea site-urilor deconcentratelor

Corpul de control al prefectului Capitalei recomanda, in urma verificarii institutiilor deconcentrate din Bucuresti, ca acestea sa-si reactualizeze site-urile, sa posteze informatii utile si formulare ce pot fi descarcate electronic si sa solutioneze in termen legal petitiile transmise de locuitori, potrivit unui comunicat al Prefecturii.
Masurile enuntate au fost propuse in urma verificarilor, prin sondaj, ale Corpului de control al prefectului, efectuate la sediile serviciilor publice deconcentrate. Solutionarea petitiilor a fost, de altfel, principala tema a sedintei Colegiului Prefectural al Municipiului Bucuresti, condusa de prefectul Capitalei, Mihai Cristian Atanasoaei.

Miercuri, 15 Aprilie 2009

BitDefender Total Security 2009 obtine certificarea VB100%

bitdefender security 2009.jpgBitDefender a obtinut certificarea VB100% la cel mai prestigios test de pe piata programelor antivirus facut de Virus Bulletin.
Analiza s-a desfasurat in luna aprilie si a evidentiat performantele Total Security 2009 pe platforma Windows XP SP3, care a obtinut o rata de detectie de 100%, fara rezultate fals-pozitiv.

Marti, 14 Aprilie 2009

60% dintre problemele IT sunt cauzate de navigarea pe Internet

computer.jpg60% dintre problemele cu care se confrunta firmele in ceea ce priveste siguranta retelei informatice sunt cauzate de lipsa de protectie corespunzatoare impotriva amenintarilor intalnite pe Internet, in conditiile in care investitiile in sistemele de securitate IT nu depasesc 5% din bugetul de intretinere, au declarat reprezentantii companiei Computer Troubleshooters.
Majoritatea firmelor romanesti apeleaza la serviciile companiilor specializate din domeniul IT numai in situatii grave, precum pierderea totala a datelor, virusarea computerului sau a intregii retele si intreruperea activitatii, spun oficialii.


Marti, 14 Aprilie 2009

Trustport Antivirus 2009 - cea mai votata solutie de securitate

TrustPort.jpgTrustport Antivirus 2009 a fost votat pe site-ul de specialitate www.securizare.ro cu peste 4600 de voturi pentru cea mai buna solutie de securitate.
Cresterea numarului de aplicatii daunatoare care sunt intalnite "in salbaticie" si care sunt transferate prin Internet au crescut exponential in ultimii ani. Din punct de vedere statistic, cifrele au depasit 1 milion de exemple cunoscute si continua sa creasca in fiecare saptamana. Impotriva acestor amenintari trebuie sa ne protejam.

Vineri, 10 Aprilie 2009

Atentie la noua versiune Conficker!

Conficker.jpgSpecialistii laboratorului Antimalware de la BitDefender au identificat o noua varianta a viermelui Conficker/Downadup, capabil sa evite detectia si dezinfectarea sistemului prin intermediul uneltelor special create impotriva versiunilor sale anterioare.

Miercuri, 01 Aprilie 2009

Lasting System va distribui produsele Rimage in Romania

Rimage.jpgCompania Rimage, furnizor si producator de sisteme digitale CD/DVD/Blu-ray, isi extinde reteaua de parteneri din Europa prin colaborarea cu Lasting System, ca nou distribuitor pe piata romaneasca.
Rimage ofera sisteme digitale integrate pentru productia de discuri optice, atat in serie (automata), cat si la cerere (on demand). Compania dispune de o multitudine de platforme si aplicatii, astfel incat sistemele sale se potrivesc cerintelor specifice ale diverselor arii de activitate, cum ar fi IT, financiar, productie, medical, etc.


Miercuri, 01 Aprilie 2009

BitDefender ofera gratuit o aplicatie unica ce indeparteaza viermele Conficker/Downadup

Bitdefender.jpgCompania BitDefender a dezvoltat recent un utilitar de indepartare a tuturor versiunilor existente pana in prezent a viermelui Downadup (sau Conficker) care poate fi folosit atat de utilizatorii casnici cat si de companii.
Aplicatia poate fi descarcata si folosita gratuit de la adresa: http://bdtools.net, indiferent de solutia de securitate instalata.Pagina 1 / 4  >>>


 


EDITORIAL
Mama crizei gunoaielor
ionita sorin.jpg
"In 2006, Romania a finalizat negocierile pe capitolul Mediu cu promisiunea grandioasa ca va inchide pana in 15 iulie 2009 toate gropile de gunoi neconforme cu standardele UE."
Daca bagati de seama, 15 iulie este maine. Dupa cum banuiesc deja cei care stiu maniera romaneasca de guvernare, pana acum nu s-a facut mare lucru, totul fiind lasat pe ultimul moment. La ora asta, Romania mai are aproximativ 2.300 de depozite traditionale, primitive, din care vreo 50 a par tin marilor orase.
Un editorial de Sorin Ionita publicat in Evenimentul Zilei. » Citeste
The RedPoint
ANALIZA
Charisma & Primavera - eficacitate in administratia publica
charisma_cutie.png
Adoptarea solutiilor informatice integrate care sa permita gestionarea unitara a activitatilor unei institutii publice, de la cele financiar - contabile, bugetare si pana la resurese umane si management de proiect, reprezinta deopotriva alinierea la standardele europene si cresterea eficacitatii acestor institutii. » Citeste
lexus
COMPANIA SAPTAMANII
Novensys - specialistul care integreaza solutii inteligente pentru managementul informatiei
novensys.jpg
Novensys este unul dintre cei mai importanti integratori de solutii complete pentru managementul informatiei din Romania. Novensys ofera seriviicii de consultanta, dezvoltare, implementare si customizare solutii software precum si solutii dezvoltate inhouse.
Portofoliul Novensys reuneste solutii integrate pentru managementul resurselor unei organizatii, BPA, BI, CRM precum si solutii pentru automatizarea proceselor de business, de la sisteme hardware, consumabile si infrastructura hardware la platforme software. » Citeste
INTERVIU
"Ghiseul Unic in Administratia Publica - schimba stilul si sistemul"
niculae_mary.jpg
Afirma Mary Niculae, Director al companiei CG&GC Software Solutions, intr-un interviu acordat in exclusivitate Portalului National de Administratie Publica.

Aceasta detaliaza avantajele aduse de introducerea sistemului de Ghiseu Unic in institutiile administratiei publice, influenta asupra modernizarii stilului de lucru in aceste institutii si modul in care el contribuie la realizarea unui control riguros al resurselor. » Citeste
EVENIMENT
O noua companie feroviara ar putea lua fiinta in Romania
tren.jpg
Subsecretarul de stat in Ministerul Transporturilor, Constantin Axinia, a anuntat la Radio France International ca o noua companie feroviara ar putea lua fiinta in Romania, companie care va avea vagoane compacte - de dormit, restaurant - si care va face legatura intre orasele principale din tara.
"Vor fi introduse in circulatie trenuri compacte de vagoane de dormit. Va aparea o societate de transport feroviar , numai cu vagoane de dormit si cu vagoane restaurant, care vor face legatura intre principalele orase din tara, spre exemplu Timisoara cu Bucurestiul, Constanta cu Iasiul, Iasiul cu Clujul", a sustinut Constantin Axinia. » Citeste

Vizitatori
counter