administratie.ro

eurourbanism.ro

agroaliment.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

Miercuri, 05 August 2009

"Oferim solutii de comunicatii personalizate pentru fiecare institutie in parte"

orange_logo.jpgSustine Daniela Comaniceanu, Corporate Service Delivery Manager Orange Romania, intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru www.Administratie.ro.

Aceasta detaliaza oferta companiei Orange pentru institutiile din sectorul public, serviciile oferite clientilor post implementare si modalitatea in care reprezentantii institutiilor din administratie pot solicita mai multe amanunte in privinta optimizarii propriilor sisteme de comunicatii.

Luni, 03 August 2009

RMGC sprijina autoritatile in cazul de la Valea Sesii

Printr-o scrisoarea adresata prefectului judetului Alba, Stefan Bardan, Compania Rosia Montana Gold Corporation isi anunta intentia de a veni in sprijinul autoritatilor in ceea ce priveste neutralizarea apelor acide din iazul de decantare de la Valea Sesii.
In urma informatiilor publicate in presa, dupa ultima intalnire a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Alba, RMGC si-a manifestat dorinta de a furniza cate un camion de 20 de tone de var, absolut necesar la iazul de decantare de la Valea Sesii, in fiecare zi, timp de 10 zile.

Miercuri, 05 August 2009

"Compania Lafarge este angajata in programe de responsabilitate sociala pe termen mediu si lung cu organizatii-partener din intreaga tara"

Questiaux_Philippe.JPGAfirma Philippe Questiaux, CEO al companiei Lafarge Ciment (Romania) SA, intr-un interviu acordat in exclusivitate portalului www.Administratie.ro.

Acesta vorbeste, printre altele, despre implicarea companiei in parteneriate locale si internationale pentru minimizarea impactului operatiunilor Lafarge asupra mediului ambiant si pentru realizarea unor proiecte sociale de amploare.


Miercuri, 05 August 2009

Dremel lanseaza cea mai mica surubelnita de 7,2 V din lume

dremel_driver1.jpgNoua unealta Dremel Driver este singura surubelnita fara fir din lume care opereaza la o tensiune de 7.2 V si care prezinta un set unic de caracteristici, fiind special conceputa astfel incat sa ofere concomitent utilizatorului precizie, control si putere.

Destinata utilizatorilor care folosesc surubelnite pentru o multitudine de aplicatii, precum si utilizatorilor ocazionali, Dremel Driver este unica surubelnita compacta si cu tehnologia acumulatorului Li-Ion care masoara mai putin de 126 mm, beneficiind de un maner in forma literei T si de un variator precis de putere.

Vineri, 31 Iulie 2009

Compania Bosch sarbatoreste productia senzorului cu ultrasunete cu numarul 100 de milioane

Bosch_sistem_senzor.jpgSenzorul cu ultrasunete Bosch, integrat in sistemul auto de asistare la parcare, este utilizat, la nivel mondial, in productia a peste 200 de modele de autovehicule si reprezinta simtul "tactil" al sistemului electronic al autovehiculului in relatie cu spatiul inconjurator.
Compania Bosch anunta faptul ca senzorul cu ultrasunete cu numarul 100 de milioane a parasit de curand banda de productie. Aceste tipuri de dispozitive Bosch sunt produse in trei fabrici din Europa, Asia si America.

Joi, 30 Iulie 2009

Program destinat disponibilizatilor de la Dalkia Ploiesti

dalkia_prahova.jpgDalkia Termo Prahova, distribuitor al agentului termic in municipiul Ploiesti, a lansat, miercuri, un program destinat disponibilizatilor de la aceasta societate, pentru a-i sprijini in cautarea unui nou loc de munca.

Ana Icatoiu, manager comunicare in cadrul Dalkia Termo Prahova, sustine ca societatea, prin "programul de acompaniere a salariatilor vizati de planul de reorganizare a directiei Distributie, isi respecta obligatiile fata de salariati".


Vineri, 31 Iulie 2009

"Recicleaza. Acum ai cum!"

Pop_raul.JPGEste sloganul sustinut de Raul Pop, Directorul General al companiei Recolamp, in interviul acordat Portalului National de Administratie Publica.
Acesta vorbeste despre importanta protejarii mediului inconjurator prin reciclarea deseurilor din surse de lumina.

Miercuri, 29 Iulie 2009

Compania The Red Point se distanteaza de incidentul de la admiterea la Facultatea de Litere din cadrul Universitatii Bucuresti


In contextul recentei mediatizari a cazului de calculare gresita a mediilor la examenul de admitere din cadrul Facultatii de Litere a Universitatii Bucuresti, compania The Red Point doreste sa precizeze clientilor si partenerilor ca softul utilizat pentru procesarea datelor in cadrul Facultatii de Litere a fost altul decat cel folosit in restul facultatilor universitatii, unde The Red Point a implementat componenta de scolaritate (University Management System) a solutiei Academis.

Joi, 23 Iulie 2009

Fostul director al Electrica Transilvania Nord a fost trimis in judecata de DNA

Fostul director al Electrica Transilvania Nord, Gabriel Michael Ruga, a fost trimis in judecata de DNA, alaturi de alte sapte persoane, pentru nereguli in achizitiile publice, care au adus un prejudiciu Electrica de peste 40 de miliarde de lei vechi, informeaza un comunicat remis miercuri.
Astfel, Mihael Gabriel Ruga, director general la filiala S.C. Electrica Transilvania Nord in perioada 2000-2006, in este acuzat de luare de mita, abuz in serviciu contra intereselor publice in forma calificata, spalare de bani, toate in forma continuata.


Joi, 16 Iulie 2009

DENT ESTET recomanda: verificati-va sanatatea dentara inainte de vacanta

Taban_Oana.JPGUn editorial de Dr. Oana TABAN, Fondator si CEO al Grupului de clinici DENT ESTET
Pozitia pe care o ocupam pe piata serviciilor stomatologice din Romania - Nr. 1 in medicina dentara pentru adulti si copii - ne obliga moral sa fim mereu alaturi de clientii nostri, consiliindu-i in adoptarea unui stil de viata armonios, sanatos si, mai ales preventiv. In domeniul in care activam promovam continuu necesitatea efectuarii a cel putin 2 controale stomatologice pe an, frecventa care asigura, pe langa o intretinere a sanatatii danturii, si probabilitatea ridicata ca orice afectiune sa fie depistata si tratata din timp, rapid si cu cheltuieli minime. Aceasta este recomandarea generala; persoanele care au predispozitii genetice catre afectiuni dentare sunt sfatuite sa faca vizite mai dese la medicul stomatolog, tocmai pentru a preveni orice complicatie dentara.



<<<  Pagina 2 / 20  >>>


 


EDITORIAL
Mama crizei gunoaielor
ionita sorin.jpg
"In 2006, Romania a finalizat negocierile pe capitolul Mediu cu promisiunea grandioasa ca va inchide pana in 15 iulie 2009 toate gropile de gunoi neconforme cu standardele UE."
Daca bagati de seama, 15 iulie este maine. Dupa cum banuiesc deja cei care stiu maniera romaneasca de guvernare, pana acum nu s-a facut mare lucru, totul fiind lasat pe ultimul moment. La ora asta, Romania mai are aproximativ 2.300 de depozite traditionale, primitive, din care vreo 50 a par tin marilor orase.
Un editorial de Sorin Ionita publicat in Evenimentul Zilei. » Citeste
The RedPoint
ANALIZA
Charisma & Primavera - eficacitate in administratia publica
charisma_cutie.png
Adoptarea solutiilor informatice integrate care sa permita gestionarea unitara a activitatilor unei institutii publice, de la cele financiar - contabile, bugetare si pana la resurese umane si management de proiect, reprezinta deopotriva alinierea la standardele europene si cresterea eficacitatii acestor institutii. » Citeste
lexus
COMPANIA SAPTAMANII
Novensys - specialistul care integreaza solutii inteligente pentru managementul informatiei
novensys.jpg
Novensys este unul dintre cei mai importanti integratori de solutii complete pentru managementul informatiei din Romania. Novensys ofera seriviicii de consultanta, dezvoltare, implementare si customizare solutii software precum si solutii dezvoltate inhouse.
Portofoliul Novensys reuneste solutii integrate pentru managementul resurselor unei organizatii, BPA, BI, CRM precum si solutii pentru automatizarea proceselor de business, de la sisteme hardware, consumabile si infrastructura hardware la platforme software. » Citeste
INTERVIU
"Ghiseul Unic in Administratia Publica - schimba stilul si sistemul"
niculae_mary.jpg
Afirma Mary Niculae, Director al companiei CG&GC Software Solutions, intr-un interviu acordat in exclusivitate Portalului National de Administratie Publica.

Aceasta detaliaza avantajele aduse de introducerea sistemului de Ghiseu Unic in institutiile administratiei publice, influenta asupra modernizarii stilului de lucru in aceste institutii si modul in care el contribuie la realizarea unui control riguros al resurselor. » Citeste
EVENIMENT
O noua companie feroviara ar putea lua fiinta in Romania
tren.jpg
Subsecretarul de stat in Ministerul Transporturilor, Constantin Axinia, a anuntat la Radio France International ca o noua companie feroviara ar putea lua fiinta in Romania, companie care va avea vagoane compacte - de dormit, restaurant - si care va face legatura intre orasele principale din tara.
"Vor fi introduse in circulatie trenuri compacte de vagoane de dormit. Va aparea o societate de transport feroviar , numai cu vagoane de dormit si cu vagoane restaurant, care vor face legatura intre principalele orase din tara, spre exemplu Timisoara cu Bucurestiul, Constanta cu Iasiul, Iasiul cu Clujul", a sustinut Constantin Axinia. » Citeste

Vizitatori
counter