administratie.ro

eurourbanism.ro

agroaliment.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

Miercuri, 23 Septembrie 2009

"Declaratia noastra de misiune este sa furnizam solutii tehnologice in beneficiul clientilor, fara a lua in considerare efortul de a gasi solutia optima care aduce profit ambelor parti"

bodea_corneliu.jpgAfirma Corneliu Bodea, Vicepresedintele companiei ADREM INVEST, intr-un interviu acordat in exclusivitate Portalului National de Administratie Publica, www.Administratie.ro. Acesta subliniaza ca strategia de minimizare a efectelor crizei aplicata de Adrem Invest a dat rezultate excelente si a dus la o crestere substantiala a veniturilor si la o consolidare globala a structurii acestora.

Vineri, 11 Septembrie 2009

"Beneficiind de know-how-ul international al retelei pan-europene din care face parte, Euroweb Romania furnizeaza solutii integrate de comunicatii dedicate nevoilor specifice fiecarei afaceri"

Scarlat_catalin.JPGDezvaluie Catalin Scarlat, director comercial EUROWEB Romania, in cadrul unui interviu acordat in exclusivitate Portalului National de Administratie Publica, www.Administratie.ro.

Domnia sa ne vorbeste despre inceputurile companiei EUROWEB in Romania, serviciile oferite pietei autohtone, strategia de dezvoltare a companiei, precum si despre obiectivele si perspectivele de viitor.

Joi, 10 Septembrie 2009

“Echipa Ecomaster a dezvoltat o platforma unica si completa de servicii care asigura clientilor o abordare de tip one-stop-shop, cu scopul final de a rezolva integrat si cat mai simplu problema deseurilor"

Ilie_Romulus.jpgAfirma Romulus Ilie, Director General al companiei ECOMASTER, in cadrul unui interviu acordat in exclusivitate Portalului National de Administratie Publica, www.Administratie.ro.
Acesta vorbeste despre reteaua de colectare a uleiurilor uzate si deseurilor similare dezvoltata de companie, despre dezvoltarea tehnologiilor proprii de tratare a gudroanelor acide sau a apelor contaminate din lagunele cu deseuri petroliere si despre investitiile planificate in dezvoltarea unor noi facilitati, in tehnologii si echipamente.


Marti, 18 August 2009

"Suntem recunoscuti pentru calitatea si promptitudinea de care dam dovada"

eco-expert.jpgSustine Razvan Sauciu, Directorul General al companiei Eco Expert, intr-un interviu acordat Portalului www.Administratie.ro.
Acesta vorbeste despre oferta de servicii adresata clientilor Eco Expert, despre partenerii companiei si cele mai importante realizari de pana in prezent.

Miercuri, 12 August 2009

"Ne straduim sa ne rasplatim clientii cu beneficii suplimentare la aceleasi preturi sau chiar la preturi mai mici"

Popescu_Cristina.JPGSustine Cristina Popescu, Director Relatii Publice in cadrul companiei Romtelecom, in interviul acordat portalului www.Administratie.ro.

Aceasta vorbeste despre schimbarile majore petrecute in companie in ultimul an, despre noua abordare comerciala care pune exclusiv clientul pe primul loc al preocuparilor Romtelecom si despre strategia de viitor a companiei.

Marti, 11 August 2009

"Ghiseul Unic in Administratia Publica - schimba stilul si sistemul"

niculae_mary.jpgAfirma Mary Niculae, Director al companiei CG&GC Software Solutions, intr-un interviu acordat in exclusivitate Portalului National de Administratie Publica.

Aceasta detaliaza avantajele aduse de introducerea sistemului de Ghiseu Unic in institutiile administratiei publice, influenta asupra modernizarii stilului de lucru in aceste institutii si modul in care el contribuie la realizarea unui control riguros al resurselor.


Luni, 10 August 2009

E.ON Gaz Romania a reluat furnizarea gazului catre centralele de cartier la Targu Mures

eon_gaz.jpgDirectorul general al societatii de termoficare din Targu Mures, Energomur, Andreea Bauer, a anuntat vineri, ca, incepand cu ora 16.00, E.ON Gaz Romania a decis reluarea furnizarii gazului metan catre centralele termice din municipiu. 'In urma platilor efectuate si a demersurilor intreprinse de primaria municipiului Targu Mures si de Energomur, pentru reprogramarea platii datoriilor catre E.ON Gaz Romania, acesta din urma a decis reluarea furnizarii gazului metan catre centralele termice din Targu Mures incepand cu data de 7 august, ora 16,00.

Luni, 10 August 2009

"Procesul dezvoltarii pietei de energie regenerabila din Romania este foarte lent, activat mai mult la nivel declarativ, in contextul unor legi stufoase si relativ descurajante"

samro_logo.jpgAfirma Niculae Ungar, Director-Administrator al companiei SAMRO TECHNOLOGIES, intr-un interviu acordat in exclusivitate Portalului National de Administratie publica, www.Administratie.ro.

Acesta vorbeste despre avantajele majore pe care le are un client care foloseste produsele SAMRO TECHNOLOGIES, despre dezvoltarea lenta a pietei pe care activeaza si despre obiectivele de viitor ale companiei pe care o reprezinta.

Miercuri, 05 August 2009

THE RED POINT: asteptari optimiste pentru 2009

uglea_alexandru.JPGIn ciuda dificultatilor financiare care au afectat inclusiv sectorul IT, compania The Red Point, lider pe piata solutiilor software de management pentru mediul universitar, estimeaza sa obtina in 2009 rezultate financiare cel putin egale cu cele de anul trecut, adica o cifra de afaceri de aproximativ 12.000.000 RON.
Asteptarile optimiste ale companiei sunt confirmate de rezultatele financiare inregistrate la sfarsitul semestrului I al acestui an.


Miercuri, 05 August 2009

“IMSAT are o colaborare stransa cu clientii sai, carora le furnizeaza servicii la cel mai inalt nivel de calitate, respectand standarde foarte stricte”

DORU_marius.jpgAfirma Marius Doru, director de marketing in cadrul companiei Imsat SA, intr-un interviu acordat Portalului National de Administratie Publica.

Acesta ne-a povestit care a fost evolutia companiei Imsat de la infiintare pana in prezent, dar si care sunt avantajele parteneriatului cu un grup strain puternic.Pagina 1 / 20  >>>


 


EDITORIAL
Mama crizei gunoaielor
ionita sorin.jpg
"In 2006, Romania a finalizat negocierile pe capitolul Mediu cu promisiunea grandioasa ca va inchide pana in 15 iulie 2009 toate gropile de gunoi neconforme cu standardele UE."
Daca bagati de seama, 15 iulie este maine. Dupa cum banuiesc deja cei care stiu maniera romaneasca de guvernare, pana acum nu s-a facut mare lucru, totul fiind lasat pe ultimul moment. La ora asta, Romania mai are aproximativ 2.300 de depozite traditionale, primitive, din care vreo 50 a par tin marilor orase.
Un editorial de Sorin Ionita publicat in Evenimentul Zilei. » Citeste
The RedPoint
ANALIZA
Charisma & Primavera - eficacitate in administratia publica
charisma_cutie.png
Adoptarea solutiilor informatice integrate care sa permita gestionarea unitara a activitatilor unei institutii publice, de la cele financiar - contabile, bugetare si pana la resurese umane si management de proiect, reprezinta deopotriva alinierea la standardele europene si cresterea eficacitatii acestor institutii. » Citeste
lexus
COMPANIA SAPTAMANII
Novensys - specialistul care integreaza solutii inteligente pentru managementul informatiei
novensys.jpg
Novensys este unul dintre cei mai importanti integratori de solutii complete pentru managementul informatiei din Romania. Novensys ofera seriviicii de consultanta, dezvoltare, implementare si customizare solutii software precum si solutii dezvoltate inhouse.
Portofoliul Novensys reuneste solutii integrate pentru managementul resurselor unei organizatii, BPA, BI, CRM precum si solutii pentru automatizarea proceselor de business, de la sisteme hardware, consumabile si infrastructura hardware la platforme software. » Citeste
INTERVIU
"Ghiseul Unic in Administratia Publica - schimba stilul si sistemul"
niculae_mary.jpg
Afirma Mary Niculae, Director al companiei CG&GC Software Solutions, intr-un interviu acordat in exclusivitate Portalului National de Administratie Publica.

Aceasta detaliaza avantajele aduse de introducerea sistemului de Ghiseu Unic in institutiile administratiei publice, influenta asupra modernizarii stilului de lucru in aceste institutii si modul in care el contribuie la realizarea unui control riguros al resurselor. » Citeste
EVENIMENT
O noua companie feroviara ar putea lua fiinta in Romania
tren.jpg
Subsecretarul de stat in Ministerul Transporturilor, Constantin Axinia, a anuntat la Radio France International ca o noua companie feroviara ar putea lua fiinta in Romania, companie care va avea vagoane compacte - de dormit, restaurant - si care va face legatura intre orasele principale din tara.
"Vor fi introduse in circulatie trenuri compacte de vagoane de dormit. Va aparea o societate de transport feroviar , numai cu vagoane de dormit si cu vagoane restaurant, care vor face legatura intre principalele orase din tara, spre exemplu Timisoara cu Bucurestiul, Constanta cu Iasiul, Iasiul cu Clujul", a sustinut Constantin Axinia. » Citeste

Vizitatori
counter