administratie.ro

eurourbanism.ro

agroaliment.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

Companii / Miercuri, 23 Septembrie 2009

"Declaratia noastra de misiune este sa furnizam solutii tehnologice in beneficiul clientilor, fara a lua in considerare efortul de a gasi solutia optima care aduce profit ambelor parti"

bodea_corneliu.jpgAfirma Corneliu Bodea, Vicepresedintele companiei ADREM INVEST, intr-un interviu acordat in exclusivitate Portalului National de Administratie Publica, www.Administratie.ro. Acesta subliniaza ca strategia de minimizare a efectelor crizei aplicata de Adrem Invest a dat rezultate excelente si a dus la o crestere substantiala a veniturilor si la o consolidare globala a structurii acestora.

Evenimente / Miercuri, 23 Septembrie 2009

Rosia Montana si-a prezentat patrimoniul

Comuna Rosia Montana s-a alaturat, in acest an, localitatilor europene care au sarbatorit Zilele Europene ale Patrimoniului. Cu aceasta ocazie, cea mai renumita comuna din tara noastra a fost gazda mai multor elevi, studenti, jurnalisti si specialisti in patrimoniu, care au discutat despre cele mai "arzatoare" teme ale domeniului si au vizitat mai multe obiective semnificative din acest punct de vedere.

I.T. & C / Luni, 21 Septembrie 2009

"Solutiile Power Net Consulting sunt constituite din pachete fiabile, performante si adaptate nevoilor fiecarui client"

Laiu_gabriela.jpgAfirma Gabriela Laiu, Executive Manager Power Net Consulting, in cadrul unui interviu acordat in exclusivitate Portalului national de Administratie Publica, www.Administratie.ro.

Aceasta mentioneaza ca printre solutiile integrate oferite de companie institutiilor din administratia publica se numara solutii hardware si software de backup, recovery si storage pentru datele din reteaua IT, sisteme de securizare a accesului la aplicatii, a traficului la Internet si sisteme de alertare si monitorizare a evenimentelor critice de pe servere.


Companii / Vineri, 11 Septembrie 2009

"Beneficiind de know-how-ul international al retelei pan-europene din care face parte, Euroweb Romania furnizeaza solutii integrate de comunicatii dedicate nevoilor specifice fiecarei afaceri"

Scarlat_catalin.JPGDezvaluie Catalin Scarlat, director comercial EUROWEB Romania, in cadrul unui interviu acordat in exclusivitate Portalului National de Administratie Publica, www.Administratie.ro.

Domnia sa ne vorbeste despre inceputurile companiei EUROWEB in Romania, serviciile oferite pietei autohtone, strategia de dezvoltare a companiei, precum si despre obiectivele si perspectivele de viitor.

Companii / Joi, 10 Septembrie 2009

“Echipa Ecomaster a dezvoltat o platforma unica si completa de servicii care asigura clientilor o abordare de tip one-stop-shop, cu scopul final de a rezolva integrat si cat mai simplu problema deseurilor"

Ilie_Romulus.jpgAfirma Romulus Ilie, Director General al companiei ECOMASTER, in cadrul unui interviu acordat in exclusivitate Portalului National de Administratie Publica, www.Administratie.ro.
Acesta vorbeste despre reteaua de colectare a uleiurilor uzate si deseurilor similare dezvoltata de companie, despre dezvoltarea tehnologiilor proprii de tratare a gudroanelor acide sau a apelor contaminate din lagunele cu deseuri petroliere si despre investitiile planificate in dezvoltarea unor noi facilitati, in tehnologii si echipamente.

Energie electrica / Vineri, 21 August 2009

"Dorim sa devenim primul furnizor integrat de energie din Romania"

Hajdinjak_Frank.JPGDeclara Frank Hajdinjak, Director General al companiei E.ON Romania, intr-un interviu acordat in exclusivitate Portalului National de Administratie Publica www.Administratie.ro.

Domnia Sa vorbeste despre intentiile de viitor ale companiei, respectiv oferirea de produse comune de gaze naturale si energie electrica la standardele de calitate si de siguranta pe care E.ON le are in intreaga lume.


Transport public / Joi, 20 August 2009

"Planurile noastre de extindere a rutelor de metrou sunt prioritare"

Udriste_gheorghe.jpgAfirma Gheorghe Udriste, Directorul General al companiei Metrorex, intr-un interviu acordat in exclusivitate Portalului National www.Administratie.ro.

Acesta ne-a vorbit despre problemele cu care se confrunta regia de transport pe care o conduce, prioritatile pe care le are anul acesta pentru dezvoltarea infrastructurii de metrou, dar si despre conceptele care au stat la baza schimbarii denumirii unora dintre statiile de metrou bucurestene.

Companii / Marti, 18 August 2009

"Suntem recunoscuti pentru calitatea si promptitudinea de care dam dovada"

eco-expert.jpgSustine Razvan Sauciu, Directorul General al companiei Eco Expert, intr-un interviu acordat Portalului www.Administratie.ro.
Acesta vorbeste despre oferta de servicii adresata clientilor Eco Expert, despre partenerii companiei si cele mai importante realizari de pana in prezent.

Transport public / Luni, 17 August 2009

"RATB doreste sa promoveze vehicule mai putin poluante si cu un consum mai redus de carburant"

aron_gheorghe.JPGAfirma Gheorghe Aron, Directorul companiei RATB, intr-un interviu acordat Portalului National de Administratie PublicA, www.administratie.ro.

Acesta vorbeste despre imbunatatirile aduse parcului auto al RATB, avantajele utilizarii cardului Activ si solutiile pe care le ofera RATB pentru protejarea mediului inconjurator.


Companii / Miercuri, 12 August 2009

"Ne straduim sa ne rasplatim clientii cu beneficii suplimentare la aceleasi preturi sau chiar la preturi mai mici"

Popescu_Cristina.JPGSustine Cristina Popescu, Director Relatii Publice in cadrul companiei Romtelecom, in interviul acordat portalului www.Administratie.ro.

Aceasta vorbeste despre schimbarile majore petrecute in companie in ultimul an, despre noua abordare comerciala care pune exclusiv clientul pe primul loc al preocuparilor Romtelecom si despre strategia de viitor a companiei.Pagina 1 / 107  >>>


 


EDITORIAL
Mama crizei gunoaielor
ionita sorin.jpg
"In 2006, Romania a finalizat negocierile pe capitolul Mediu cu promisiunea grandioasa ca va inchide pana in 15 iulie 2009 toate gropile de gunoi neconforme cu standardele UE."
Daca bagati de seama, 15 iulie este maine. Dupa cum banuiesc deja cei care stiu maniera romaneasca de guvernare, pana acum nu s-a facut mare lucru, totul fiind lasat pe ultimul moment. La ora asta, Romania mai are aproximativ 2.300 de depozite traditionale, primitive, din care vreo 50 a par tin marilor orase.
Un editorial de Sorin Ionita publicat in Evenimentul Zilei. » Citeste
The RedPoint
ANALIZA
Charisma & Primavera - eficacitate in administratia publica
charisma_cutie.png
Adoptarea solutiilor informatice integrate care sa permita gestionarea unitara a activitatilor unei institutii publice, de la cele financiar - contabile, bugetare si pana la resurese umane si management de proiect, reprezinta deopotriva alinierea la standardele europene si cresterea eficacitatii acestor institutii. » Citeste
lexus
COMPANIA SAPTAMANII
Novensys - specialistul care integreaza solutii inteligente pentru managementul informatiei
novensys.jpg
Novensys este unul dintre cei mai importanti integratori de solutii complete pentru managementul informatiei din Romania. Novensys ofera seriviicii de consultanta, dezvoltare, implementare si customizare solutii software precum si solutii dezvoltate inhouse.
Portofoliul Novensys reuneste solutii integrate pentru managementul resurselor unei organizatii, BPA, BI, CRM precum si solutii pentru automatizarea proceselor de business, de la sisteme hardware, consumabile si infrastructura hardware la platforme software. » Citeste
INTERVIU
"Ghiseul Unic in Administratia Publica - schimba stilul si sistemul"
niculae_mary.jpg
Afirma Mary Niculae, Director al companiei CG&GC Software Solutions, intr-un interviu acordat in exclusivitate Portalului National de Administratie Publica.

Aceasta detaliaza avantajele aduse de introducerea sistemului de Ghiseu Unic in institutiile administratiei publice, influenta asupra modernizarii stilului de lucru in aceste institutii si modul in care el contribuie la realizarea unui control riguros al resurselor. » Citeste
EVENIMENT
O noua companie feroviara ar putea lua fiinta in Romania
tren.jpg
Subsecretarul de stat in Ministerul Transporturilor, Constantin Axinia, a anuntat la Radio France International ca o noua companie feroviara ar putea lua fiinta in Romania, companie care va avea vagoane compacte - de dormit, restaurant - si care va face legatura intre orasele principale din tara.
"Vor fi introduse in circulatie trenuri compacte de vagoane de dormit. Va aparea o societate de transport feroviar , numai cu vagoane de dormit si cu vagoane restaurant, care vor face legatura intre principalele orase din tara, spre exemplu Timisoara cu Bucurestiul, Constanta cu Iasiul, Iasiul cu Clujul", a sustinut Constantin Axinia. » Citeste

Vizitatori
counter