administratie.ro

eurourbanism.ro

agroaliment.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

Despre noi

Portalul SectorPublic colecteaza si publica informatii despre cele mai importante companii, institutii si persoane din domeniul serviciilor de utilitati publice din Romania: companii si regii de apa si canalizare, energie electrica, energie termica, iluminat public, salubritate, transport si lucrari edilitare, companii ce ofera servicii si produse auxiliare, institutii publice din acest domeniu, organizatii profesionale.
De asemenea, portalul cuprinde trimiteri la cele mai importante articole din presa centrala si locala ce dezbat subiecte legate de domeniul serviciilor publice din Romania.

Propunandu-si sa devina cel mai modern si rapid mijloc de transmitere a informatiilor din domeniul serviciilor de utilitati publice, SectorPublic e adreseaza in special managerilor din companiile si institutiile ce activeaza in acest domeniu, carora le ofera posibilitatea de a fi la curent in timp real cu cele mai noi informatii si a-si eficientiza astfel activitatea.

SectorPublic ofera, de asemenea, tuturor organizatiilor si companiilor de utilitati publice oportunitatea de a-si putea face cunoscuta activitatea, serviciile si produsele unui mare numar de vizitatori specializati.

De aceea, va invitam sa ne transmiteti informatiile, comunicatele, prezentarile evenimentelor din activitatea institutiei sau companiei dvs. la adresa de e-mail office@sectorpublic.ro. Materialele vor fi prezentate pe site-ul www.sectorpublic.ro.

De asemenea, daca aveti intrebari, comentarii sau sugestii, va asteptam sa ne scrieti la adresa office@sectorpublic.ro.

Fluxul informativ al portalului SectorPublic contine sinteza stirilor publicate pe site. Acest newsletter este receptionat saptamanal, prin e-mail, de manageri ai companiilor de utilitati publice, persoane din conducerea institutiilor de administratie publica locala (primarii, consilii judetene, prefecturi) si centrala, oameni politici, precum si de reprezentantii mass-media. Oricine poate citi materialele prezentate in newsletter accesand direct linkurile catre portalul SectorPublic.

 


EDITORIAL
Mama crizei gunoaielor
ionita sorin.jpg
"In 2006, Romania a finalizat negocierile pe capitolul Mediu cu promisiunea grandioasa ca va inchide pana in 15 iulie 2009 toate gropile de gunoi neconforme cu standardele UE."
Daca bagati de seama, 15 iulie este maine. Dupa cum banuiesc deja cei care stiu maniera romaneasca de guvernare, pana acum nu s-a facut mare lucru, totul fiind lasat pe ultimul moment. La ora asta, Romania mai are aproximativ 2.300 de depozite traditionale, primitive, din care vreo 50 a par tin marilor orase.
Un editorial de Sorin Ionita publicat in Evenimentul Zilei. » Citeste
The RedPoint
ANALIZA
Charisma & Primavera - eficacitate in administratia publica
charisma_cutie.png
Adoptarea solutiilor informatice integrate care sa permita gestionarea unitara a activitatilor unei institutii publice, de la cele financiar - contabile, bugetare si pana la resurese umane si management de proiect, reprezinta deopotriva alinierea la standardele europene si cresterea eficacitatii acestor institutii. » Citeste
lexus
COMPANIA SAPTAMANII
Novensys - specialistul care integreaza solutii inteligente pentru managementul informatiei
novensys.jpg
Novensys este unul dintre cei mai importanti integratori de solutii complete pentru managementul informatiei din Romania. Novensys ofera seriviicii de consultanta, dezvoltare, implementare si customizare solutii software precum si solutii dezvoltate inhouse.
Portofoliul Novensys reuneste solutii integrate pentru managementul resurselor unei organizatii, BPA, BI, CRM precum si solutii pentru automatizarea proceselor de business, de la sisteme hardware, consumabile si infrastructura hardware la platforme software. » Citeste
INTERVIU
"Ghiseul Unic in Administratia Publica - schimba stilul si sistemul"
niculae_mary.jpg
Afirma Mary Niculae, Director al companiei CG&GC Software Solutions, intr-un interviu acordat in exclusivitate Portalului National de Administratie Publica.

Aceasta detaliaza avantajele aduse de introducerea sistemului de Ghiseu Unic in institutiile administratiei publice, influenta asupra modernizarii stilului de lucru in aceste institutii si modul in care el contribuie la realizarea unui control riguros al resurselor. » Citeste
EVENIMENT
O noua companie feroviara ar putea lua fiinta in Romania
tren.jpg
Subsecretarul de stat in Ministerul Transporturilor, Constantin Axinia, a anuntat la Radio France International ca o noua companie feroviara ar putea lua fiinta in Romania, companie care va avea vagoane compacte - de dormit, restaurant - si care va face legatura intre orasele principale din tara.
"Vor fi introduse in circulatie trenuri compacte de vagoane de dormit. Va aparea o societate de transport feroviar , numai cu vagoane de dormit si cu vagoane restaurant, care vor face legatura intre principalele orase din tara, spre exemplu Timisoara cu Bucurestiul, Constanta cu Iasiul, Iasiul cu Clujul", a sustinut Constantin Axinia. » Citeste

Vizitatori
counter