administratie.ro

eurourbanism.ro

agroaliment.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

Data publicarii: Miercuri, 22 Aprilie 2009 Alte articole din Asociatii / Organizatii
 

Seful ANRE a fost chemat in Parlament pentru explicatii in legatura cu pretul gazelor

Lificiu_petru.jpgConducerea PSD a decis sa solicite chemarea la audieri in Comisia de industrii a presedintelui Autoritatii Nationale pentru Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) considerand ca scaderea anuntata pentru pretul gazelor este prea mica.
Anuntul a fost facut de liderul PSD, Mircea Geoana, dupa sedinta Biroului Permanent al PSD. Geoana a spus ca social-democratii considera necorespunzatoare reducerea cu doar 3% a pretului gazelor naturale. Potrivit acestuia, reducerea cu doar cu 3% a pretului gazului, de la 1 mai, este "un gest prea limitat" in conditiile in care la nivel mondial s-au inregistrat scaderi mult mai mari.

Presedintele ANRE, Petre Lificiu, a declarat, in urma cu cateva zile, ca pretul gazului nu va cobori pana in toamna, pentru a permite distribuitorilor si transportatorilor sa-si acopere datoriile acumulate anul trecut si neplatite. El a precizat ca o ieftinire de peste 3% a pretului gazului este prognozata pentru trimestrul al patrulea. Social-democratii ar avea insa motive sa ii ceara lui Lificiu explicatii, tinand cont ca el a fost membru PSD pana in 2007 si chiar ministru al agriculturii in guvernarea Nastase. A trecut apoi in randurile PD si apoi PD-L, fiind sustinut de acest partid la sefia ANRE.


Pentru a fi in permanenta la curent cu ultimele noutati si informatii din domeniu,

aboneaza-te gratuit la Newsletter !


Alte articole din Asociatii / Organizatii

 


EDITORIAL
Mama crizei gunoaielor
ionita sorin.jpg
"In 2006, Romania a finalizat negocierile pe capitolul Mediu cu promisiunea grandioasa ca va inchide pana in 15 iulie 2009 toate gropile de gunoi neconforme cu standardele UE."
Daca bagati de seama, 15 iulie este maine. Dupa cum banuiesc deja cei care stiu maniera romaneasca de guvernare, pana acum nu s-a facut mare lucru, totul fiind lasat pe ultimul moment. La ora asta, Romania mai are aproximativ 2.300 de depozite traditionale, primitive, din care vreo 50 a par tin marilor orase.
Un editorial de Sorin Ionita publicat in Evenimentul Zilei. » Citeste
The RedPoint
ANALIZA
Charisma & Primavera - eficacitate in administratia publica
charisma_cutie.png
Adoptarea solutiilor informatice integrate care sa permita gestionarea unitara a activitatilor unei institutii publice, de la cele financiar - contabile, bugetare si pana la resurese umane si management de proiect, reprezinta deopotriva alinierea la standardele europene si cresterea eficacitatii acestor institutii. » Citeste
lexus
COMPANIA SAPTAMANII
Novensys - specialistul care integreaza solutii inteligente pentru managementul informatiei
novensys.jpg
Novensys este unul dintre cei mai importanti integratori de solutii complete pentru managementul informatiei din Romania. Novensys ofera seriviicii de consultanta, dezvoltare, implementare si customizare solutii software precum si solutii dezvoltate inhouse.
Portofoliul Novensys reuneste solutii integrate pentru managementul resurselor unei organizatii, BPA, BI, CRM precum si solutii pentru automatizarea proceselor de business, de la sisteme hardware, consumabile si infrastructura hardware la platforme software. » Citeste
INTERVIU
"Ghiseul Unic in Administratia Publica - schimba stilul si sistemul"
niculae_mary.jpg
Afirma Mary Niculae, Director al companiei CG&GC Software Solutions, intr-un interviu acordat in exclusivitate Portalului National de Administratie Publica.

Aceasta detaliaza avantajele aduse de introducerea sistemului de Ghiseu Unic in institutiile administratiei publice, influenta asupra modernizarii stilului de lucru in aceste institutii si modul in care el contribuie la realizarea unui control riguros al resurselor. » Citeste
EVENIMENT
O noua companie feroviara ar putea lua fiinta in Romania
tren.jpg
Subsecretarul de stat in Ministerul Transporturilor, Constantin Axinia, a anuntat la Radio France International ca o noua companie feroviara ar putea lua fiinta in Romania, companie care va avea vagoane compacte - de dormit, restaurant - si care va face legatura intre orasele principale din tara.
"Vor fi introduse in circulatie trenuri compacte de vagoane de dormit. Va aparea o societate de transport feroviar , numai cu vagoane de dormit si cu vagoane restaurant, care vor face legatura intre principalele orase din tara, spre exemplu Timisoara cu Bucurestiul, Constanta cu Iasiul, Iasiul cu Clujul", a sustinut Constantin Axinia. » Citeste

Vizitatori
counter