administratie.ro

eurourbanism.ro

agroaliment.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

Data publicarii: Luni, 09 Februarie 2009 Alte articole din Lucrari edilitare
 

Emil Boc: "Factura la incalzire va fi redusa cu 33% prin reabilitarea termica a blocurilor"

boc_emil_2009.jpgReabilitarea termica a blocurilor va reduce factura la energia termica a cetateanului cu 33%, a anuntat premierul Emil Boc.
"Reabilitarea termica a blocurilor de locuit este o prioritate a acestui Guvern, pentru ca, pe de o parte, dam de lucru economiei romanesti, pe de alta parte cream locuri de munca si, nu in ultimul rand, factura la energia termica a cetateanului va fi cu 33% mai mica, dupa ce blocul va fi reabilitat, anvelopat din punct de vedere termic", a spus premierul.

El afirmat ca, in orasele mici, consiliile locale au posibilitatea de a esalona cheltuielile de reabilitare prin rate lunare, in functie de veniturile fiecarei persoane. Boc a precizat ca va avea loc o esalonare a datoriilor de la un an la cinci ani, astfel incat persoanele cu venituri mici sau foarte mici sa poata achita sumele ce le reveneau pentru reabilitarea termica a blocurilor.

El a precizat ca, fata de prevederea anterioara a legii, contributia asociatiilor de locatari scade de la 33% la 20% si se mareste ponderea contributiei Guvernului de la 32% la 50% din costul total al reabilitarii termice a blocurilor. In prezent, aceste cheltuieli erau acoperite de Guvern, primarii si asociatii de locatari, fiecare contribuind cu cate 33%.


Pentru a fi in permanenta la curent cu ultimele noutati si informatii din domeniu,

aboneaza-te gratuit la Newsletter !


Alte articole din Lucrari edilitare

 


EDITORIAL
Mama crizei gunoaielor
ionita sorin.jpg
"In 2006, Romania a finalizat negocierile pe capitolul Mediu cu promisiunea grandioasa ca va inchide pana in 15 iulie 2009 toate gropile de gunoi neconforme cu standardele UE."
Daca bagati de seama, 15 iulie este maine. Dupa cum banuiesc deja cei care stiu maniera romaneasca de guvernare, pana acum nu s-a facut mare lucru, totul fiind lasat pe ultimul moment. La ora asta, Romania mai are aproximativ 2.300 de depozite traditionale, primitive, din care vreo 50 a par tin marilor orase.
Un editorial de Sorin Ionita publicat in Evenimentul Zilei. » Citeste
The RedPoint
ANALIZA
Charisma & Primavera - eficacitate in administratia publica
charisma_cutie.png
Adoptarea solutiilor informatice integrate care sa permita gestionarea unitara a activitatilor unei institutii publice, de la cele financiar - contabile, bugetare si pana la resurese umane si management de proiect, reprezinta deopotriva alinierea la standardele europene si cresterea eficacitatii acestor institutii. » Citeste
lexus
COMPANIA SAPTAMANII
Novensys - specialistul care integreaza solutii inteligente pentru managementul informatiei
novensys.jpg
Novensys este unul dintre cei mai importanti integratori de solutii complete pentru managementul informatiei din Romania. Novensys ofera seriviicii de consultanta, dezvoltare, implementare si customizare solutii software precum si solutii dezvoltate inhouse.
Portofoliul Novensys reuneste solutii integrate pentru managementul resurselor unei organizatii, BPA, BI, CRM precum si solutii pentru automatizarea proceselor de business, de la sisteme hardware, consumabile si infrastructura hardware la platforme software. » Citeste
INTERVIU
"Ghiseul Unic in Administratia Publica - schimba stilul si sistemul"
niculae_mary.jpg
Afirma Mary Niculae, Director al companiei CG&GC Software Solutions, intr-un interviu acordat in exclusivitate Portalului National de Administratie Publica.

Aceasta detaliaza avantajele aduse de introducerea sistemului de Ghiseu Unic in institutiile administratiei publice, influenta asupra modernizarii stilului de lucru in aceste institutii si modul in care el contribuie la realizarea unui control riguros al resurselor. » Citeste
EVENIMENT
O noua companie feroviara ar putea lua fiinta in Romania
tren.jpg
Subsecretarul de stat in Ministerul Transporturilor, Constantin Axinia, a anuntat la Radio France International ca o noua companie feroviara ar putea lua fiinta in Romania, companie care va avea vagoane compacte - de dormit, restaurant - si care va face legatura intre orasele principale din tara.
"Vor fi introduse in circulatie trenuri compacte de vagoane de dormit. Va aparea o societate de transport feroviar , numai cu vagoane de dormit si cu vagoane restaurant, care vor face legatura intre principalele orase din tara, spre exemplu Timisoara cu Bucurestiul, Constanta cu Iasiul, Iasiul cu Clujul", a sustinut Constantin Axinia. » Citeste

Vizitatori
counter