administratie.ro

eurourbanism.ro

agroaliment.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

Data publicarii: Marti, 18 August 2009 Alte articole din Companii
 

"Suntem recunoscuti pentru calitatea si promptitudinea de care dam dovada"

eco-expert.jpgSustine Razvan Sauciu, Directorul General al companiei Eco Expert, intr-un interviu acordat Portalului www.Administratie.ro.
Acesta vorbeste despre oferta de servicii adresata clientilor Eco Expert, despre partenerii companiei si cele mai importante realizari de pana in prezent.

- Desi este infiintata relativ recent, din 2007, compania ECOSERVICE EXPERT s-a facut remarcata prin promptitudinea si calitatea serviciilor oferite. Va rog sa ne spuneti concret, ce fel de servicii oferiti clientilor dumneavoastra si caror grupuri tinta va adresati.
- Societatea noastra are ca domeniu principal de activitate colectarea si tranportul deseurilor industriale si menajere de la agentii economici. Suntem recunoscuti pentru calitatea si promtitudinea de care am dat dovada in tot acest timp, calitate care se reflecta prin profesionalismul cu care operam lucrarile solicitate.
Serviciile pe care le oferim clientilor nostri sunt:
- Transport si depozitare gunoi industrial si pamant. Personalul nostru calificat cu ajutorul celor 47 de utilaje, transporta gunoiul industrial de la santierul dvs. la groapa noastra de gunoi.
- Transport si depozitare gunoi menajer;
- Transport si depozitare reciclabile. Oferim transport pentru pet-uri, deseuri carton, deseuri hartie.
- Servicii reciclabile: carton, folie, pet-uri;
- Escavari fundatii, sapaturi santuri, decopertari;
- Inchirieri utilaje - cupe;
- Deszapeziri - pluguri mecanice automate. Constienti de necesitatea unor cai de acces (strazi, trotuare) accesibile si pe timp de iarna, am venit in rezolvarea acestei probleme comunitare, cu utilaje performante, tehnice si solutii de ultima ora.
- Combaterea, pentru prevnirea poleiului. Solutiile folosite pentru prevenirea poleiului si inghetului sunt aprobate la nivel european, sunt 100% ecologice, eficiente si nu ataca asfaltul.

- Pe langa efectuarea lucrarilor profesionale de salubrizare, stiu ca veniti si in intampinarea constructorilor. Ce oferte aveti pentru acest domeniu?
- Pentru societatiile de constructii punem la dispozitie recipienti de 7 mc, 10 mc, 18 mc, 20 mc, destinate colectarii deseurilor rezultate in urma activitatilor de santier. De asemenea, efectuam operatii de curatenie dupa constructor cu operatori manuali.

- Cu ce parteneri colaborati in activitatea dumneavoastra?
- Societatea noastra desfasoara in prezent contracte cu firme precum Euroconstruct, Summa Romania, Regia Autonoma Transport Bucuresti (RATB), Buygues Romania (proiect Baneasa Residences), doar o mica parte din largul potofoliu al societati.

- Care credeti ca au fost cele mai importante evenimente din calendarul companiei pentru anul 2008 si ce asteptari aveti pentru acest an?
- In anul 2008 societatea noastra a achizitionat un numar de 10 utilaje noi. Pentru viitor, intentionam sa oferim clientilor nostri aceleasi servicii de calitate, la standarde europene, cu care i-am obisnuit pana acum.


Pentru a fi in permanenta la curent cu ultimele noutati si informatii din domeniu,

aboneaza-te gratuit la Newsletter !


Alte articole din Companii

 


EDITORIAL
Mama crizei gunoaielor
ionita sorin.jpg
"In 2006, Romania a finalizat negocierile pe capitolul Mediu cu promisiunea grandioasa ca va inchide pana in 15 iulie 2009 toate gropile de gunoi neconforme cu standardele UE."
Daca bagati de seama, 15 iulie este maine. Dupa cum banuiesc deja cei care stiu maniera romaneasca de guvernare, pana acum nu s-a facut mare lucru, totul fiind lasat pe ultimul moment. La ora asta, Romania mai are aproximativ 2.300 de depozite traditionale, primitive, din care vreo 50 a par tin marilor orase.
Un editorial de Sorin Ionita publicat in Evenimentul Zilei. » Citeste
The RedPoint
ANALIZA
Charisma & Primavera - eficacitate in administratia publica
charisma_cutie.png
Adoptarea solutiilor informatice integrate care sa permita gestionarea unitara a activitatilor unei institutii publice, de la cele financiar - contabile, bugetare si pana la resurese umane si management de proiect, reprezinta deopotriva alinierea la standardele europene si cresterea eficacitatii acestor institutii. » Citeste
lexus
COMPANIA SAPTAMANII
Novensys - specialistul care integreaza solutii inteligente pentru managementul informatiei
novensys.jpg
Novensys este unul dintre cei mai importanti integratori de solutii complete pentru managementul informatiei din Romania. Novensys ofera seriviicii de consultanta, dezvoltare, implementare si customizare solutii software precum si solutii dezvoltate inhouse.
Portofoliul Novensys reuneste solutii integrate pentru managementul resurselor unei organizatii, BPA, BI, CRM precum si solutii pentru automatizarea proceselor de business, de la sisteme hardware, consumabile si infrastructura hardware la platforme software. » Citeste
INTERVIU
"Ghiseul Unic in Administratia Publica - schimba stilul si sistemul"
niculae_mary.jpg
Afirma Mary Niculae, Director al companiei CG&GC Software Solutions, intr-un interviu acordat in exclusivitate Portalului National de Administratie Publica.

Aceasta detaliaza avantajele aduse de introducerea sistemului de Ghiseu Unic in institutiile administratiei publice, influenta asupra modernizarii stilului de lucru in aceste institutii si modul in care el contribuie la realizarea unui control riguros al resurselor. » Citeste
EVENIMENT
O noua companie feroviara ar putea lua fiinta in Romania
tren.jpg
Subsecretarul de stat in Ministerul Transporturilor, Constantin Axinia, a anuntat la Radio France International ca o noua companie feroviara ar putea lua fiinta in Romania, companie care va avea vagoane compacte - de dormit, restaurant - si care va face legatura intre orasele principale din tara.
"Vor fi introduse in circulatie trenuri compacte de vagoane de dormit. Va aparea o societate de transport feroviar , numai cu vagoane de dormit si cu vagoane restaurant, care vor face legatura intre principalele orase din tara, spre exemplu Timisoara cu Bucurestiul, Constanta cu Iasiul, Iasiul cu Clujul", a sustinut Constantin Axinia. » Citeste

Vizitatori
counter