administratie.ro

eurourbanism.ro

agroaliment.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

Data publicarii: Marti, 11 August 2009 Alte articole din Energie termica
 

Energomur Targu Mures, reclamata la Protectia Consumatorilor

calorifer.jpgDouazeci de cetateni au reclamat furnizorul de energie termica din Targu Mures, Energomur, la Protectia Consumatorilor, ca urmare a sistarii, timp de cateva zile, saptamana trecuta, a furnizarii apei calde.
Energomur a fost pus in imposibilitatea de a mai furniza apa calda catre circa 27.000 de apartamente din oras, ramase in sisteml centralizat de incalzire, dupa ce compania E.On Gaz a taiat furnizarea gazului din cauza datoriilor inregistrate, de circa 20 de milioane de lei.

Directorul coordonator adjunct al Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor Mures, Alexandru Presecan, a precizat, luni, ca la institutie au fost inregistrate 20 de reclamatii impotriva Energomur, din care 10 sunt scrise si 10 au fost facute verbal de cetatenii nemultumiti. Totodata, potrivit presedintelui Aliantei Asociatiilor de Proprietari Mures, Stefan Budai, societatea Energomur a fost data si in judecata.

Budai a aratat ca a facut, impreuna cu mai multi presedinti de asociatii de proprietari din Targu Mures, o reclamatie la Protectia Consumatorilor impotriva Energomur, dar ca a actionat si pe cale judecatoreasca, in numele Asociatiei 30, pe care o conduce.

"Am depus plangere in instanta contra Energomur, prezentand si un extras de cont care atesta ca asociatia noastra nu are niciun fel de datorii. I-am actionat in judecata pentru abuz in functie, iar instanta va stabili cine e de vina", a declarat Budai.

Purtatorul de cuvant al Energomur, Edith Bota, a declarat ca institutia nu a primit inca o citatie in acest caz, adaugand insa ca a aflat ca exista reclamatii ale unor consumatori, care s-au plans ca au ramas fara apa calda si nu au fost macar anuntati de aceasta sistare. Ea a sustinut ca ultimul aspect reclamat nu corespunde adevarului. 'Am inteles ca au fost depuse sesizari la Protectia Consumatorilor, de la cetateni care au reclamat ca nu au apa calda si nu au fost anuntati de sistare. Noi am instiintat ca se opreste apa calda, dar mare comunicare n-am reusit sa facem, pentru ca nu avem fonduri', a declarat reprezentantul Energomur. Atat Energomur, cat si E.On Gaz au anuntat, miercurea trecuta, prin intermediul unor comunicate de presa, sistarea furnizarii gazului, care a dus la sistarea apei calde pentru consumatori.


Pentru a fi in permanenta la curent cu ultimele noutati si informatii din domeniu,

aboneaza-te gratuit la Newsletter !


Alte articole din Energie termica

 


EDITORIAL
Mama crizei gunoaielor
ionita sorin.jpg
"In 2006, Romania a finalizat negocierile pe capitolul Mediu cu promisiunea grandioasa ca va inchide pana in 15 iulie 2009 toate gropile de gunoi neconforme cu standardele UE."
Daca bagati de seama, 15 iulie este maine. Dupa cum banuiesc deja cei care stiu maniera romaneasca de guvernare, pana acum nu s-a facut mare lucru, totul fiind lasat pe ultimul moment. La ora asta, Romania mai are aproximativ 2.300 de depozite traditionale, primitive, din care vreo 50 a par tin marilor orase.
Un editorial de Sorin Ionita publicat in Evenimentul Zilei. » Citeste
The RedPoint
ANALIZA
Charisma & Primavera - eficacitate in administratia publica
charisma_cutie.png
Adoptarea solutiilor informatice integrate care sa permita gestionarea unitara a activitatilor unei institutii publice, de la cele financiar - contabile, bugetare si pana la resurese umane si management de proiect, reprezinta deopotriva alinierea la standardele europene si cresterea eficacitatii acestor institutii. » Citeste
lexus
COMPANIA SAPTAMANII
Novensys - specialistul care integreaza solutii inteligente pentru managementul informatiei
novensys.jpg
Novensys este unul dintre cei mai importanti integratori de solutii complete pentru managementul informatiei din Romania. Novensys ofera seriviicii de consultanta, dezvoltare, implementare si customizare solutii software precum si solutii dezvoltate inhouse.
Portofoliul Novensys reuneste solutii integrate pentru managementul resurselor unei organizatii, BPA, BI, CRM precum si solutii pentru automatizarea proceselor de business, de la sisteme hardware, consumabile si infrastructura hardware la platforme software. » Citeste
INTERVIU
"Ghiseul Unic in Administratia Publica - schimba stilul si sistemul"
niculae_mary.jpg
Afirma Mary Niculae, Director al companiei CG&GC Software Solutions, intr-un interviu acordat in exclusivitate Portalului National de Administratie Publica.

Aceasta detaliaza avantajele aduse de introducerea sistemului de Ghiseu Unic in institutiile administratiei publice, influenta asupra modernizarii stilului de lucru in aceste institutii si modul in care el contribuie la realizarea unui control riguros al resurselor. » Citeste
EVENIMENT
O noua companie feroviara ar putea lua fiinta in Romania
tren.jpg
Subsecretarul de stat in Ministerul Transporturilor, Constantin Axinia, a anuntat la Radio France International ca o noua companie feroviara ar putea lua fiinta in Romania, companie care va avea vagoane compacte - de dormit, restaurant - si care va face legatura intre orasele principale din tara.
"Vor fi introduse in circulatie trenuri compacte de vagoane de dormit. Va aparea o societate de transport feroviar , numai cu vagoane de dormit si cu vagoane restaurant, care vor face legatura intre principalele orase din tara, spre exemplu Timisoara cu Bucurestiul, Constanta cu Iasiul, Iasiul cu Clujul", a sustinut Constantin Axinia. » Citeste

Vizitatori
counter