administratie.ro

eurourbanism.ro

agroaliment.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

Data publicarii: Luni, 10 August 2009 Alte articole din Companii
 

E.ON Gaz Romania a reluat furnizarea gazului catre centralele de cartier la Targu Mures

eon_gaz.jpgDirectorul general al societatii de termoficare din Targu Mures, Energomur, Andreea Bauer, a anuntat vineri, ca, incepand cu ora 16.00, E.ON Gaz Romania a decis reluarea furnizarii gazului metan catre centralele termice din municipiu. 'In urma platilor efectuate si a demersurilor intreprinse de primaria municipiului Targu Mures si de Energomur, pentru reprogramarea platii datoriilor catre E.ON Gaz Romania, acesta din urma a decis reluarea furnizarii gazului metan catre centralele termice din Targu Mures incepand cu data de 7 august, ora 16,00.

In aceste conditii, in urmatoarele ore, Energomur reia furnizarea apei calde de consum in asa fel incat in orele serii toate gospodariile sa beneficieze de apa calda', a precizat Bauer. Aceasta a tinut sa isi ceara scuze consumatorilor pentru disconfortul din ultimele trei zile, precum si pentru inconvenientele cauzate de calitatea apei la reluarea furnizarii apei calde de consum pana la stabilizarea parametrilor tehnici din reteaua de distributie.

Compania de furnizare a agentului termic din Targu Mures, Energomur, a ramas fara gaz metan pe 4 august, din cauza datoriilor de aproape 20 de milioane de lei acumulate fata de E.ON Gaz Romania numai in acest an. E.ON Gaz a trecut la aceasta masura ca urmare a nerespectarii termenelor de plata stabilite prin Conventia de Plata si Garantare, incheiata intre E.ON Gaz Romania, Energomur si primaria municipiului Targu Mures.

Termenele de plata nu s-au respectat din cauza datoriilor consumatorilor, precum si din cauza neincasarii sumelor reprezentand compensarea cresterilor neprevizionate ale preturilor combustibilului, respectiv subventionarea pretului energiei termice livrate populatiei. Sistarea furnizarii gazelor naturale catre centralele termice a cauzat intreruperea furnizarii apei calde de consum catre aproximativ 27.000 de apartamente, locuite de aproximativ 80.000 de persoane din peste 160.000 de locuitori, numeroase institutii si agenti economici.


Pentru a fi in permanenta la curent cu ultimele noutati si informatii din domeniu,

aboneaza-te gratuit la Newsletter !


Alte articole din Companii

 


EDITORIAL
Mama crizei gunoaielor
ionita sorin.jpg
"In 2006, Romania a finalizat negocierile pe capitolul Mediu cu promisiunea grandioasa ca va inchide pana in 15 iulie 2009 toate gropile de gunoi neconforme cu standardele UE."
Daca bagati de seama, 15 iulie este maine. Dupa cum banuiesc deja cei care stiu maniera romaneasca de guvernare, pana acum nu s-a facut mare lucru, totul fiind lasat pe ultimul moment. La ora asta, Romania mai are aproximativ 2.300 de depozite traditionale, primitive, din care vreo 50 a par tin marilor orase.
Un editorial de Sorin Ionita publicat in Evenimentul Zilei. » Citeste
The RedPoint
ANALIZA
Charisma & Primavera - eficacitate in administratia publica
charisma_cutie.png
Adoptarea solutiilor informatice integrate care sa permita gestionarea unitara a activitatilor unei institutii publice, de la cele financiar - contabile, bugetare si pana la resurese umane si management de proiect, reprezinta deopotriva alinierea la standardele europene si cresterea eficacitatii acestor institutii. » Citeste
lexus
COMPANIA SAPTAMANII
Novensys - specialistul care integreaza solutii inteligente pentru managementul informatiei
novensys.jpg
Novensys este unul dintre cei mai importanti integratori de solutii complete pentru managementul informatiei din Romania. Novensys ofera seriviicii de consultanta, dezvoltare, implementare si customizare solutii software precum si solutii dezvoltate inhouse.
Portofoliul Novensys reuneste solutii integrate pentru managementul resurselor unei organizatii, BPA, BI, CRM precum si solutii pentru automatizarea proceselor de business, de la sisteme hardware, consumabile si infrastructura hardware la platforme software. » Citeste
INTERVIU
"Ghiseul Unic in Administratia Publica - schimba stilul si sistemul"
niculae_mary.jpg
Afirma Mary Niculae, Director al companiei CG&GC Software Solutions, intr-un interviu acordat in exclusivitate Portalului National de Administratie Publica.

Aceasta detaliaza avantajele aduse de introducerea sistemului de Ghiseu Unic in institutiile administratiei publice, influenta asupra modernizarii stilului de lucru in aceste institutii si modul in care el contribuie la realizarea unui control riguros al resurselor. » Citeste
EVENIMENT
O noua companie feroviara ar putea lua fiinta in Romania
tren.jpg
Subsecretarul de stat in Ministerul Transporturilor, Constantin Axinia, a anuntat la Radio France International ca o noua companie feroviara ar putea lua fiinta in Romania, companie care va avea vagoane compacte - de dormit, restaurant - si care va face legatura intre orasele principale din tara.
"Vor fi introduse in circulatie trenuri compacte de vagoane de dormit. Va aparea o societate de transport feroviar , numai cu vagoane de dormit si cu vagoane restaurant, care vor face legatura intre principalele orase din tara, spre exemplu Timisoara cu Bucurestiul, Constanta cu Iasiul, Iasiul cu Clujul", a sustinut Constantin Axinia. » Citeste

Vizitatori
counter