administratie.ro

eurourbanism.ro

agroaliment.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

Data publicarii: Vineri, 07 August 2009 Alte articole din Proiecte
 

Numere unice pentru sesizarea interventiilor de urgenta la gaze

scaparile-de-gaz.jpgSituatiile de urgenta care necesita interventia echipelor specializate ale E.ON Gaz Distributie vor putea fi anuntate de consumatori prin apelarea a doua numere unice de telefon. Potrivit Departamentului de Relatii Publice si Comunicare E.ON Romania, numerele sunt 0265.200.928 sau 0800.800.928, vechile numere de telefon, cu prefix specific fiecarui judet nemaifiind functionale.

"Prioritatea E.ON Gaz Distributie este exploatarea retelelor de gaze naturale in conditii de maxima siguranta. In acest sens, pe langa activitatile de investitii in reabilitarea retelei de gaze si cele de verificare periodica a retelelor de distributie si a instalatiilor de utilizare a gazelor naturale, activitatea de interventie la solicitarile consumatorilor de gaze naturale este deosebit de importanta. Pentru eficientizarea acestei activitati, compania noastra a finalizat in toamna anului trecut un proiect de investitii constand in punerea in functiune a unui modern centru de gestionare a apelurilor de urgenta si implementarea a doua numere de urgenta. Astfel, toate sesizarile sunt preluate simultan si transmise catre structurile de interventie, pentru un raspuns prompt la situatiile de urgenta specifice domeniului gazelor naturale", se arata in comunicatul Departamentului de Relatii Publice.

Apelurile de urgenta efectuate la numerele vechi ale dispeceratelor locale E.ON Gaz Distributie au fost redirectionate pentru o perioada de timp catre numerele unice de urgenta. Astfel, pentru transmiterea sesizarilor privind posibile scapari de gaze sau alte evenimente care necesita interventia echipelor specializate ale E.ON Gaz Distributie, populatia are la dispozitie numerele unice de telefon: 0265.200.928 (numar taxabil cu tarif local din reteaua Romtelecom si cu tariful operatorului pentru toate celelalte retele de telefonie) sau 0800.800.928 (numar gratuit, apelabil din principalele retele de telefonie fixa si mobila).

Centrul de gestionare a apelurilor de urgenta al E.ON Gaz Distributie si serviciul de dispecerat de urgenta, functioneaza in regim non-stop si asigura servicii specifice de dispecerizare si interventie pentru toti locuitorii din cele peste o mie de localitati din cele 20 de judete din aria de competenta a companiei.


Pentru a fi in permanenta la curent cu ultimele noutati si informatii din domeniu,

aboneaza-te gratuit la Newsletter !


Alte articole din Proiecte

 


EDITORIAL
Mama crizei gunoaielor
ionita sorin.jpg
"In 2006, Romania a finalizat negocierile pe capitolul Mediu cu promisiunea grandioasa ca va inchide pana in 15 iulie 2009 toate gropile de gunoi neconforme cu standardele UE."
Daca bagati de seama, 15 iulie este maine. Dupa cum banuiesc deja cei care stiu maniera romaneasca de guvernare, pana acum nu s-a facut mare lucru, totul fiind lasat pe ultimul moment. La ora asta, Romania mai are aproximativ 2.300 de depozite traditionale, primitive, din care vreo 50 a par tin marilor orase.
Un editorial de Sorin Ionita publicat in Evenimentul Zilei. » Citeste
The RedPoint
ANALIZA
Charisma & Primavera - eficacitate in administratia publica
charisma_cutie.png
Adoptarea solutiilor informatice integrate care sa permita gestionarea unitara a activitatilor unei institutii publice, de la cele financiar - contabile, bugetare si pana la resurese umane si management de proiect, reprezinta deopotriva alinierea la standardele europene si cresterea eficacitatii acestor institutii. » Citeste
lexus
COMPANIA SAPTAMANII
Novensys - specialistul care integreaza solutii inteligente pentru managementul informatiei
novensys.jpg
Novensys este unul dintre cei mai importanti integratori de solutii complete pentru managementul informatiei din Romania. Novensys ofera seriviicii de consultanta, dezvoltare, implementare si customizare solutii software precum si solutii dezvoltate inhouse.
Portofoliul Novensys reuneste solutii integrate pentru managementul resurselor unei organizatii, BPA, BI, CRM precum si solutii pentru automatizarea proceselor de business, de la sisteme hardware, consumabile si infrastructura hardware la platforme software. » Citeste
INTERVIU
"Ghiseul Unic in Administratia Publica - schimba stilul si sistemul"
niculae_mary.jpg
Afirma Mary Niculae, Director al companiei CG&GC Software Solutions, intr-un interviu acordat in exclusivitate Portalului National de Administratie Publica.

Aceasta detaliaza avantajele aduse de introducerea sistemului de Ghiseu Unic in institutiile administratiei publice, influenta asupra modernizarii stilului de lucru in aceste institutii si modul in care el contribuie la realizarea unui control riguros al resurselor. » Citeste
EVENIMENT
O noua companie feroviara ar putea lua fiinta in Romania
tren.jpg
Subsecretarul de stat in Ministerul Transporturilor, Constantin Axinia, a anuntat la Radio France International ca o noua companie feroviara ar putea lua fiinta in Romania, companie care va avea vagoane compacte - de dormit, restaurant - si care va face legatura intre orasele principale din tara.
"Vor fi introduse in circulatie trenuri compacte de vagoane de dormit. Va aparea o societate de transport feroviar , numai cu vagoane de dormit si cu vagoane restaurant, care vor face legatura intre principalele orase din tara, spre exemplu Timisoara cu Bucurestiul, Constanta cu Iasiul, Iasiul cu Clujul", a sustinut Constantin Axinia. » Citeste

Vizitatori
counter