administratie.ro

eurourbanism.ro

agroaliment.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

Data publicarii: Joi, 30 Iulie 2009 Alte articole din Transport public
 

Managementul CTP Arad va fi asigurat de o companie desemnata prin licitatie

autobuz.jpgPrimaria municipiului Arad va organiza o licitatie pentru alegerea unei companii de consultanta manageriala specializata in transportul public local, in vederea realizarii Programului de imbunatatire a serviciului de transport public local.
Castigatorul licitatiei se va ocupa de managementul Companiei de Transport Public (CTP) Arad. Municipalitatea, impreuna cu un consultant international, a stabilit deja o modalitate legala de selectare a unui consultant, in vederea eficientizarii serviciilor oferite de CTP, prin incheierea unui contract de consultanta manageriala cu un partener strategic selectat prin licitatie publica.

"Partenerul strategic trebuie sa fie o companie de consultanta manageriala, romaneasca sau straina, specializata in transport public, care se va ocupa si de realizarea Programului de Imbunatatire a Serviciului de Transport Public Local. S-a hotarat ca trebuie stabilita o strategie de organizare a licitatiei si criteriile de selectie a partenerului, precum si aprobarea Contractului cadru de prestari servicii de consultanta manageriala. Forma definitiva a contractului va fi aprobata de Consiliul Local al municipiului Arad", a declarat Gheorghe Falca, primarul municipiului Arad.

Edilul a precizat ca, 30 noiembrie este data limita de depunere a ofertelor, iar pana la data de 19 decembrie se va comunica rezultatul procedurii, urmand ca pana la 31 decembrie sa fie semnat contractul cu partenerul strategic, care va asigura managementul Companiei de Transport Public Arad.

"Firma care va castiga licitatia se obliga sa presteze servicii de consultanta manageriala, pentru implementarea contractului de delegare a serviciilor de transport public local incheiat intre municipiul Arad si Compania de Transport Public, in perioada convenita si in conformitate cu obligatiile asumate prin contract. Durata contractului este de 3 ani", a mai mentionat Falca.

SC Compania de Transport Public SA Arad este cel mai mare transportator din judet, asigurand atat transport urban, cat si suburban, prin intermediul autobuzelor si tramvaielor. CTP Arad are ca actionari Consiliul Local Municipal, cu 70% din actiuni, si Consiliul Judetean cu 30%. Compania dispune de un parc de 170 de autobuze si 218 tramvaie, iar reteaua de transport se intinde pe 284 kilometri in zona urbana si 269 kilometri in zona preurbana.


Pentru a fi in permanenta la curent cu ultimele noutati si informatii din domeniu,

aboneaza-te gratuit la Newsletter !


Alte articole din Transport public

 


EDITORIAL
Mama crizei gunoaielor
ionita sorin.jpg
"In 2006, Romania a finalizat negocierile pe capitolul Mediu cu promisiunea grandioasa ca va inchide pana in 15 iulie 2009 toate gropile de gunoi neconforme cu standardele UE."
Daca bagati de seama, 15 iulie este maine. Dupa cum banuiesc deja cei care stiu maniera romaneasca de guvernare, pana acum nu s-a facut mare lucru, totul fiind lasat pe ultimul moment. La ora asta, Romania mai are aproximativ 2.300 de depozite traditionale, primitive, din care vreo 50 a par tin marilor orase.
Un editorial de Sorin Ionita publicat in Evenimentul Zilei. » Citeste
The RedPoint
ANALIZA
Charisma & Primavera - eficacitate in administratia publica
charisma_cutie.png
Adoptarea solutiilor informatice integrate care sa permita gestionarea unitara a activitatilor unei institutii publice, de la cele financiar - contabile, bugetare si pana la resurese umane si management de proiect, reprezinta deopotriva alinierea la standardele europene si cresterea eficacitatii acestor institutii. » Citeste
lexus
COMPANIA SAPTAMANII
Novensys - specialistul care integreaza solutii inteligente pentru managementul informatiei
novensys.jpg
Novensys este unul dintre cei mai importanti integratori de solutii complete pentru managementul informatiei din Romania. Novensys ofera seriviicii de consultanta, dezvoltare, implementare si customizare solutii software precum si solutii dezvoltate inhouse.
Portofoliul Novensys reuneste solutii integrate pentru managementul resurselor unei organizatii, BPA, BI, CRM precum si solutii pentru automatizarea proceselor de business, de la sisteme hardware, consumabile si infrastructura hardware la platforme software. » Citeste
INTERVIU
"Ghiseul Unic in Administratia Publica - schimba stilul si sistemul"
niculae_mary.jpg
Afirma Mary Niculae, Director al companiei CG&GC Software Solutions, intr-un interviu acordat in exclusivitate Portalului National de Administratie Publica.

Aceasta detaliaza avantajele aduse de introducerea sistemului de Ghiseu Unic in institutiile administratiei publice, influenta asupra modernizarii stilului de lucru in aceste institutii si modul in care el contribuie la realizarea unui control riguros al resurselor. » Citeste
EVENIMENT
O noua companie feroviara ar putea lua fiinta in Romania
tren.jpg
Subsecretarul de stat in Ministerul Transporturilor, Constantin Axinia, a anuntat la Radio France International ca o noua companie feroviara ar putea lua fiinta in Romania, companie care va avea vagoane compacte - de dormit, restaurant - si care va face legatura intre orasele principale din tara.
"Vor fi introduse in circulatie trenuri compacte de vagoane de dormit. Va aparea o societate de transport feroviar , numai cu vagoane de dormit si cu vagoane restaurant, care vor face legatura intre principalele orase din tara, spre exemplu Timisoara cu Bucurestiul, Constanta cu Iasiul, Iasiul cu Clujul", a sustinut Constantin Axinia. » Citeste

Vizitatori
counter