administratie.ro

eurourbanism.ro

agroaliment.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

Data publicarii: Luni, 27 Iulie 2009 Alte articole din Proiecte
 

Proiect de peste 13 milioane de euro in alimentarea cu gaze naturale a Maramuresului

boc_emil_2009.jpg"Un proiect major pe care il vom sustine in Maramures vizeaza alimentarea cu gaze naturale. Il vom sustine in parteneriat cu Ministerul Economiei si Transgaz. Vizeaza alimentare cu gaze naturale a localitatilor din Maramuresul Istoric. Este vorba despre directia Sighetu marmatiei, Ocna Sugatag, Borsa. Este un proiect de peste 13 milioane de euro, si care, prin parteneriat, se va putea realiza, fiind un proiect de importanta capitala pentru Maramures", a anunta primul-ministru Emil Boc.

Acesta a mai declarat ca in acest an sumele alocate judetului Maramures sunt mai mari decat in anii precedenti si ca in continuare in judet vor fi derulate o serie de proiecte la capitolul infrastructura. Emil Boc a amintit de programul de alimentare cu apa pentru care in acest an au fost alocate 6 milioane de lei fata de doua milioane, cat au fost repartizate in 2008. In Maramures ar urma sa fie finalizate, in 2010, 226 de apartamente ANL, iar in perioada 2010-2011 alte 235 de apartamente prin ANL.

"De asemenea, sunt prevazute fonduri pentru finalizarea a 96 de apartamente pentru chiriasii evacuati din casele nationalizate, precum si 344 de apartamente incluse in categoria locuinte sociale in Baia Mare si 48 locuinte sociale in Somcuta Mare", a mai spus Emil Boc.

Si pentru reabilitarea termica a blocurilor de locuinte este prevazuta suma de 5,674 de milioane de lei. Primul ministru a mai precizat ca in 2009 in Baia Mare va fi finalizata o sala de sport cu 150 de locuri, dar si sali de educatie fizica in mai multe localitati din judet, precum Budesti, Baiut, Coroieni, Poienile de Sub Munte, Salistea de Sus.


Pentru a fi in permanenta la curent cu ultimele noutati si informatii din domeniu,

aboneaza-te gratuit la Newsletter !


Alte articole din Proiecte

 


EDITORIAL
Mama crizei gunoaielor
ionita sorin.jpg
"In 2006, Romania a finalizat negocierile pe capitolul Mediu cu promisiunea grandioasa ca va inchide pana in 15 iulie 2009 toate gropile de gunoi neconforme cu standardele UE."
Daca bagati de seama, 15 iulie este maine. Dupa cum banuiesc deja cei care stiu maniera romaneasca de guvernare, pana acum nu s-a facut mare lucru, totul fiind lasat pe ultimul moment. La ora asta, Romania mai are aproximativ 2.300 de depozite traditionale, primitive, din care vreo 50 a par tin marilor orase.
Un editorial de Sorin Ionita publicat in Evenimentul Zilei. » Citeste
The RedPoint
ANALIZA
Charisma & Primavera - eficacitate in administratia publica
charisma_cutie.png
Adoptarea solutiilor informatice integrate care sa permita gestionarea unitara a activitatilor unei institutii publice, de la cele financiar - contabile, bugetare si pana la resurese umane si management de proiect, reprezinta deopotriva alinierea la standardele europene si cresterea eficacitatii acestor institutii. » Citeste
lexus
COMPANIA SAPTAMANII
Novensys - specialistul care integreaza solutii inteligente pentru managementul informatiei
novensys.jpg
Novensys este unul dintre cei mai importanti integratori de solutii complete pentru managementul informatiei din Romania. Novensys ofera seriviicii de consultanta, dezvoltare, implementare si customizare solutii software precum si solutii dezvoltate inhouse.
Portofoliul Novensys reuneste solutii integrate pentru managementul resurselor unei organizatii, BPA, BI, CRM precum si solutii pentru automatizarea proceselor de business, de la sisteme hardware, consumabile si infrastructura hardware la platforme software. » Citeste
INTERVIU
"Ghiseul Unic in Administratia Publica - schimba stilul si sistemul"
niculae_mary.jpg
Afirma Mary Niculae, Director al companiei CG&GC Software Solutions, intr-un interviu acordat in exclusivitate Portalului National de Administratie Publica.

Aceasta detaliaza avantajele aduse de introducerea sistemului de Ghiseu Unic in institutiile administratiei publice, influenta asupra modernizarii stilului de lucru in aceste institutii si modul in care el contribuie la realizarea unui control riguros al resurselor. » Citeste
EVENIMENT
O noua companie feroviara ar putea lua fiinta in Romania
tren.jpg
Subsecretarul de stat in Ministerul Transporturilor, Constantin Axinia, a anuntat la Radio France International ca o noua companie feroviara ar putea lua fiinta in Romania, companie care va avea vagoane compacte - de dormit, restaurant - si care va face legatura intre orasele principale din tara.
"Vor fi introduse in circulatie trenuri compacte de vagoane de dormit. Va aparea o societate de transport feroviar , numai cu vagoane de dormit si cu vagoane restaurant, care vor face legatura intre principalele orase din tara, spre exemplu Timisoara cu Bucurestiul, Constanta cu Iasiul, Iasiul cu Clujul", a sustinut Constantin Axinia. » Citeste

Vizitatori
counter