administratie.ro

eurourbanism.ro

agroaliment.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

Data publicarii: Marti, 21 Iulie 2009 Alte articole din Energie termica
 

Societatea de termoficare din Ploiesti va disponibiliza jumatate din angajati

dalkia_prahova.jpgCompania de termoficare din Ploiesti, Dalkia Termo Prahova, a anuntat ca va concedia aproape jumatate din angajatii pe care ii detine, conducerea societatii solicitand deja sefilor de echipa liste cu numele persoanelor care ar urma sa fie disponibilizate, au anuntat sindicalistii.

Astfel, din cei 153 de salariati, aproximativ 80 ar urma sa fie trecuti pe listele de concedieri.

Primarul municipiului Ploiesti, Andrei Volosevici, impreuna cu consilierii locali Ion Eparu si Valentin Marcu - membri in Comitetul de Coordonare al Dalkia - s-au intalnit, luni, cu reprezentantii sindicatului din societatea de termoficare pentru a discuta despre reorganizarea societatii comerciale prin disponibilizarea a 80 de angajati.

In acest sens, Andrei Volosevici a promis sindicalistilor ca Primaria va asigura sprijin juridic gratuit, prin intermediul unei echipe de avocati care vor prelua problemele sindicalistilor.

Consilierii locali, Ion Eparu si Valentin Marcu, au anuntat ca vor solicita conducerii companiei o analiza detaliata a planului de reorganizare, precum si explicatii privind procesul de automatizare a punctelor termice si de recalifacare a angajatilor. Consiliul Local Ploiesti detine 6% din actiunile societatii.


Pentru a fi in permanenta la curent cu ultimele noutati si informatii din domeniu,

aboneaza-te gratuit la Newsletter !


Alte articole din Energie termica

 


EDITORIAL
Mama crizei gunoaielor
ionita sorin.jpg
"In 2006, Romania a finalizat negocierile pe capitolul Mediu cu promisiunea grandioasa ca va inchide pana in 15 iulie 2009 toate gropile de gunoi neconforme cu standardele UE."
Daca bagati de seama, 15 iulie este maine. Dupa cum banuiesc deja cei care stiu maniera romaneasca de guvernare, pana acum nu s-a facut mare lucru, totul fiind lasat pe ultimul moment. La ora asta, Romania mai are aproximativ 2.300 de depozite traditionale, primitive, din care vreo 50 a par tin marilor orase.
Un editorial de Sorin Ionita publicat in Evenimentul Zilei. » Citeste
The RedPoint
ANALIZA
Charisma & Primavera - eficacitate in administratia publica
charisma_cutie.png
Adoptarea solutiilor informatice integrate care sa permita gestionarea unitara a activitatilor unei institutii publice, de la cele financiar - contabile, bugetare si pana la resurese umane si management de proiect, reprezinta deopotriva alinierea la standardele europene si cresterea eficacitatii acestor institutii. » Citeste
lexus
COMPANIA SAPTAMANII
Novensys - specialistul care integreaza solutii inteligente pentru managementul informatiei
novensys.jpg
Novensys este unul dintre cei mai importanti integratori de solutii complete pentru managementul informatiei din Romania. Novensys ofera seriviicii de consultanta, dezvoltare, implementare si customizare solutii software precum si solutii dezvoltate inhouse.
Portofoliul Novensys reuneste solutii integrate pentru managementul resurselor unei organizatii, BPA, BI, CRM precum si solutii pentru automatizarea proceselor de business, de la sisteme hardware, consumabile si infrastructura hardware la platforme software. » Citeste
INTERVIU
"Ghiseul Unic in Administratia Publica - schimba stilul si sistemul"
niculae_mary.jpg
Afirma Mary Niculae, Director al companiei CG&GC Software Solutions, intr-un interviu acordat in exclusivitate Portalului National de Administratie Publica.

Aceasta detaliaza avantajele aduse de introducerea sistemului de Ghiseu Unic in institutiile administratiei publice, influenta asupra modernizarii stilului de lucru in aceste institutii si modul in care el contribuie la realizarea unui control riguros al resurselor. » Citeste
EVENIMENT
O noua companie feroviara ar putea lua fiinta in Romania
tren.jpg
Subsecretarul de stat in Ministerul Transporturilor, Constantin Axinia, a anuntat la Radio France International ca o noua companie feroviara ar putea lua fiinta in Romania, companie care va avea vagoane compacte - de dormit, restaurant - si care va face legatura intre orasele principale din tara.
"Vor fi introduse in circulatie trenuri compacte de vagoane de dormit. Va aparea o societate de transport feroviar , numai cu vagoane de dormit si cu vagoane restaurant, care vor face legatura intre principalele orase din tara, spre exemplu Timisoara cu Bucurestiul, Constanta cu Iasiul, Iasiul cu Clujul", a sustinut Constantin Axinia. » Citeste

Vizitatori
counter