administratie.ro

eurourbanism.ro

agroaliment.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

Data publicarii: Miercuri, 15 Iulie 2009 Alte articole din Proiecte
 

Proiectul privind serviciile municipale din Capitala va fi restructurat

primaria_buc_centru.JPGProiectul privind serviciile municipale co-finantat de catre Banca Mondiala va fi restructurat pentru a servi mai bine nevoilor bucurestenilor, conducerea Primariei Municipiului Bucuresti si reprezentanti ai BM stabilind sa realoce fondurile ramase, ce erau destinate pentru zona Baneasa.
Conform unui comunicat al PMB, remis marti, banii au fost transferati catre investitii prioritare in alte zone din Bucuresti deja construite, dar care nu au servicii de apa sau salubritate, cum ar fi Straulesti, Vatra Noua, Giulesti Sarbi, Chitila, pentru artera principala de infrastructura Otopeni nord, cat si pentru zona de locuinte sociale Odai.

Primarul general al Bucurestiului, Sorin Oprescu, si managerul Bancii Mondiale in Romania, Benoit Blarel, s-au intalnit, saptamana trecuta, pentru a gasi o modalitate de continuare a colaborarii pentru sub-componenta Baneasa a Proiectului privind serviciile municipale, examinand cum se poate mentine utilizarea eficienta a fondurilor, in conditiile recesiunii economice. Proiectul privind serviciile municipale ajuta Romania in atingerea directivelor de mediu ale Uniunii Europene in sectorul privind alimentarea cu apa si canalizarea. Proiectul de servicii municipale consta intr-o suma totala de 130 de milioane de euro si este co-finantat de Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare cu 106 milioane de euro, precizeaza Primaria Capitalei.


Pentru a fi in permanenta la curent cu ultimele noutati si informatii din domeniu,

aboneaza-te gratuit la Newsletter !


Alte articole din Proiecte

 


EDITORIAL
Mama crizei gunoaielor
ionita sorin.jpg
"In 2006, Romania a finalizat negocierile pe capitolul Mediu cu promisiunea grandioasa ca va inchide pana in 15 iulie 2009 toate gropile de gunoi neconforme cu standardele UE."
Daca bagati de seama, 15 iulie este maine. Dupa cum banuiesc deja cei care stiu maniera romaneasca de guvernare, pana acum nu s-a facut mare lucru, totul fiind lasat pe ultimul moment. La ora asta, Romania mai are aproximativ 2.300 de depozite traditionale, primitive, din care vreo 50 a par tin marilor orase.
Un editorial de Sorin Ionita publicat in Evenimentul Zilei. » Citeste
The RedPoint
ANALIZA
Charisma & Primavera - eficacitate in administratia publica
charisma_cutie.png
Adoptarea solutiilor informatice integrate care sa permita gestionarea unitara a activitatilor unei institutii publice, de la cele financiar - contabile, bugetare si pana la resurese umane si management de proiect, reprezinta deopotriva alinierea la standardele europene si cresterea eficacitatii acestor institutii. » Citeste
lexus
COMPANIA SAPTAMANII
Novensys - specialistul care integreaza solutii inteligente pentru managementul informatiei
novensys.jpg
Novensys este unul dintre cei mai importanti integratori de solutii complete pentru managementul informatiei din Romania. Novensys ofera seriviicii de consultanta, dezvoltare, implementare si customizare solutii software precum si solutii dezvoltate inhouse.
Portofoliul Novensys reuneste solutii integrate pentru managementul resurselor unei organizatii, BPA, BI, CRM precum si solutii pentru automatizarea proceselor de business, de la sisteme hardware, consumabile si infrastructura hardware la platforme software. » Citeste
INTERVIU
"Ghiseul Unic in Administratia Publica - schimba stilul si sistemul"
niculae_mary.jpg
Afirma Mary Niculae, Director al companiei CG&GC Software Solutions, intr-un interviu acordat in exclusivitate Portalului National de Administratie Publica.

Aceasta detaliaza avantajele aduse de introducerea sistemului de Ghiseu Unic in institutiile administratiei publice, influenta asupra modernizarii stilului de lucru in aceste institutii si modul in care el contribuie la realizarea unui control riguros al resurselor. » Citeste
EVENIMENT
O noua companie feroviara ar putea lua fiinta in Romania
tren.jpg
Subsecretarul de stat in Ministerul Transporturilor, Constantin Axinia, a anuntat la Radio France International ca o noua companie feroviara ar putea lua fiinta in Romania, companie care va avea vagoane compacte - de dormit, restaurant - si care va face legatura intre orasele principale din tara.
"Vor fi introduse in circulatie trenuri compacte de vagoane de dormit. Va aparea o societate de transport feroviar , numai cu vagoane de dormit si cu vagoane restaurant, care vor face legatura intre principalele orase din tara, spre exemplu Timisoara cu Bucurestiul, Constanta cu Iasiul, Iasiul cu Clujul", a sustinut Constantin Axinia. » Citeste

Vizitatori
counter